Join 3,439 readers in helping fund MetaFilter (Hide)


Group photo from the last MeFi lunch get-together.
October 20, 2000 8:41 PM   Subscribe

Group photo from the last MeFi lunch get-together. (You mean you didn't hear about it?)
posted by Steven Den Beste (12 comments total)

 
Okay, now THAT'S funny. :)
posted by highindustrial at 8:42 PM on October 20, 2000


Matt giving the welcoming speech.
posted by Steven Den Beste at 8:43 PM on October 20, 2000


BWAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....(breath)....HAHAHAHAHAHAHA
posted by Optamystic at 9:20 PM on October 20, 2000


Dead link, junior. Or maybe my computer's acting up. Judgement?
posted by ethmar at 2:42 PM on October 21, 2000


your computer's acting up
posted by Optamystic at 2:59 PM on October 21, 2000


Funny, usually my impressions of people are completely different from what they really look like, but in this case, I was dead on!
posted by dhartung at 3:42 PM on October 21, 2000


Hmmm. I tried again, and got an error 404 message. So I pared down the think to just www.3dfiles.com, and got some German service agency's page. Not quite sure what's going on here. I'll have to trust you guys that it was a knee-slapper.

Phooey.
posted by ethmar at 3:42 PM on October 21, 2000


OK, I stored copies of them on my own web page. Here's the group photo and Matt's speech.
posted by Steven Den Beste at 5:03 PM on October 21, 2000


Thanks!

Thanks also to optamystic. You two went way out of your way for someone with a bad Hosts file (or routing at his ISP).

I'm just trying to figure out which character I am. I'm gravitating toward the green guy with the huge brain.

But then again, my posts haven't been that swift. :-)
posted by ethmar at 5:18 PM on October 21, 2000


ethmar, are you using cable or something? Sometimes your ISP can get in the way and screw up virtual hosting.
posted by lagado at 5:24 PM on October 21, 2000


Just plain dial-up.

I've been meaning to fire up FastNet99 to figure out what the problem is.

Plus I didn't try tracing the URL to get the IP, yada yada yada.

I *wish* I was using cable "or something". I try to do most of my surfage at work, where there's a T1 line.
posted by ethmar at 5:29 PM on October 21, 2000


Ok, I traced the URL, came up with an IP of "209.207.179.21", residing somewhere in Virginia.

(Here's a screen shot for the curious.)

FastNet99 says the IP is really 216.247.236.67.

The 2nd one works.

I love FastNet99.

Ok, enough about me. How are you all doing? Life going good? Football team on the respectable side of .500? Good.
posted by ethmar at 5:42 PM on October 21, 2000


« Older I want one of these for my birthday....  |  That Warm Toasty Feeling... Newer »


This thread has been archived and is closed to new comments